RSS

tips-tips dari saya…hehe…

01 Mar

berikut adalah link-link yang boleh membantu anda sikit-sikit..ni je pun yang aku tahu…huhu

http://www.mp3cut.net = untuk khatankan mp3..hehe..lawak je..untuk potong mp3 sebab nak buat mesej ke…atau apa2pun…

http://www.flv2mp3.com = untuk tukar video format flv kepada mp3.contohnya bila masuk youtube.ada video best nak bagi jadi mp3, just tukar kat sini.

ada jugak yang cakap,kalau nak bagi video dkt youtube tu loading laju sikit,ala yang merah tu la,tambahkah ftm&18 dkt atas alamat dia tu.Insya Allah dia jadi laju..cuba la buat,kalau tak jadi jangan marah,tapi kalau tak silap ia lebih berfungsi untuk internet explorer.

kalau nak bagi tambah lagi loading kay youtube tu,guna je la “speedbit video accelarator”,ia akan menambahkan kelajuan loading video dekat youtube.

kalau nak buat sesuatu lagu bagi jadi chipmunk,download audacity 1.3 beta,tak payahla korang download kat tv tu,mahal….download ni kemudian ambik “effect” then ambik change pitch…jadila lagu korang chipmunks.senang ka?…jimat duit

last sekali,kalau nak info atau bahan bacaan semasa boring,layarilah santai92.wordpress.com..hehe

sesiapa lagi yang ada info berguna,bolehlah kongsi.assalamualaikum.

 
Leave a comment

Posted by on March 1, 2010 in Tazkirah

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: