RSS

boring2….

04 May

macam-macam benda nak wat tapi semua tak boleh…eeeiii..geramnya

mula2 nak masuk facebook smalam…tetiba “service unavailable”…aaaarrrggghhh..bukannya apa..aku skarang ni tgh tggu tok aku dekat Putra Medical Centre…so paham2 la bila tunggu orang sakit…boring2…tp yg bestnya wireless kat cni rasanya dkt2 10 kali ganda laju drpd broadband…huhu…ala tak sampai 5 langkah pn dr aku…

so nak menghilangkan boring,aku pn masuk la laman2 akhbar…aduuiii…lg la boring…xtaula berita apa yang menarik…y banyaknya yang tak menarik dan ntah apa2 berita dia…huhu

ni plak bukannya boring tp sial…hihihi…aku dengan bersemangatnya datang PMC ni nak tunggu tok aku…dahla bawak barang banyak,bila masuk je kat pintu gerbang dia masa nak menghampiri kaunter,tetiba nurse tu cakap “mintak maaf dik,adik kena naik tangga,lif rosak”….!@@#!$@#$#%$%$^%#$…dahla bwk barang banyak,nak naik tangga sampai tingkat 7!!!…huh,bila sampai je kat atas..rasa macam nak pengsan….

kepada insan2 yang pegi temuduga maktab hari ni..buatlah yang terbaik ye..ingat masa depan korang…sekian

 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: