RSS

Diari 007

25 May

hr ni memg boring…huh..ditambah pulak dgn…

aku ada mslah sket dgn pakaian aku …tukang jahit yang buat seluar aku tu,dia buat seluar tu singkat + kecik!!!…jd macam badutla aku…so bila call mak aku dia cakap kalau boleh balik,balik la

aku pun pning macam mana nak mintak balik…last alternative,aku pun hntar la msej yang panjang lebar dkt YDP MPP…aku hantar 4 page..dia balas 1 page je…dia cakap “balik je”

alhamdulillah…syukur sgt..tak sanggup aku nak pakai seluar yang kecik + singkat…then satu lagi masalah…aku xde transport nak ke stesen bas express…kat sini memang jauh dari bandar + kemudahan awam..alhamdulillah.Allah permudahkan lagi urusan aku….tgh aku mesej dgn sorang senior ni,tetiba aku teringat nak tanya tntg pengangkutan nak balik..terus dia sent number tipon pemandu teksi..

lpas tu..aku xtau plak ada stesen bas express kat sini ( seremban)..then aku tanye dia kalau nak g seksen 17 brapa ringgit..dia ckap.”rm70″!!!!terkejutnya aku…dah tu hari ni aku tipon dia lg…aku tanye la ada x stesen bas express dkt2 sini..dia cakap “ade,tp 50rm”…alhamdulillah..kurng sket..tp mahal gile!!!

so..apa2pun,berrssabarlah dengan setiap perkara yang kita lakukan…salam

 
3 Comments

Posted by on May 25, 2010 in Diari, Uncategorized

 

3 responses to “Diari 007

  1. Nor Lina

    May 25, 2010 at 2:56 pm

    mahalnya…..
    =(

     
    • Mohd Faizuddin Sahimi

      May 25, 2010 at 2:59 pm

      tu la…ingtkn 10 ringgit ke ape…tp mungkin sbb jauh dan saya pun naik sorang ja…hihi

       
  2. Nor Lina

    May 26, 2010 at 2:58 pm

    cian awk… xpa, nnt ajk kwn2 blik rmai2..hehe..
    =)

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: