RSS

duhai kawan-kawan…

17 Feb

seronok jugak lepak-lepak dkt rumah ..boleh la online,study,n mcm2 lg.

tp satu perkara yang aku pelik.cerita-cerita tntg my friends.sebenarnya ada bnda y kita tak mau tau pn,tp ada ja org yang akan bawak crita tu kat kita.

the latest one,ada seorang y sungguh dan sangat boleh dipercayai bgtau y ada kwn skolah menengah saya y dapat surat warning dari universiti because of his absentees.what?..come on guys,marilah kita tingktkn semngt kita untuk terus capai cita2 kita..

risau jugak fikirkan kawan2..tp ada sorg budak genius ni,dia ckp “……….” …..xpyhla bgtau apa dia ckp..hehe..hmm..salam

 
Leave a comment

Posted by on February 17, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: