RSS

menyelongkar tentang diriku

Namaku Mohd Faizuddin bin Sahimi.Aku tinggal dkt perlis.Masa sekolah rendah,aku sekolah dekat Sekolah Kebangsaan Seri Indra..dkt seri indra best la gak kn because the best school in perlis..hehe(memuji)..then bila masuk sekolah menengah,aku pun mula la jadik muda semula sbb masa darjah 6 dkt skolah rendah kitorang paling tua,tp bila mula2 masuk skolah menengah, jadik tingkatan 1 so muda semula…tp bukan renaissance tau!..haha..masa tingkatan 2,aku dilantik jadik pengawas sekolah..wow..yang lebih ‘wow’,masa tingkatan 5,aku dilantik menjadi Ketua Pelajar SMK AGAMA ARAU..hehe..xsangka plak..macam2 benda jadi sepanjang pemerintahan diktatorku..Itu saja la yang aku nak citer.kalau korang ada apa2 nak share atau nak cadang,bleh la mesej dkt number 0137791554 atau email dkt faizuddin92@yahoo.com.Salam

 

9 responses to “menyelongkar tentang diriku

  1. VEN

    February 9, 2010 at 3:06 am

    heheheheheheheheheheh…..lawaknya……………..

     
  2. Ahmad Kamil

    February 10, 2010 at 2:15 pm

    org mcm “ven” ni mmg semua jadi lawak…huhu.

     
  3. BAS

    February 11, 2010 at 2:02 am

    HEHEHEHEHHEHHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHE…LWAKNNNNNNNNNNNNNNNYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……………………

     
  4. pro-tajdid

    February 12, 2010 at 11:16 am

    Kitab hadis boleh guna kod website aku punya. Setiap kali refresh akan tukar hadis lain.
    http://www.hadis.pja.my/

     
    • Mohd Faizuddin Sahimi

      February 12, 2010 at 3:12 pm

      tq2..hehe

       
      • pro-tajdid

        February 12, 2010 at 3:37 pm

        Ada byk hadis dlm Sahih Adabul Mufrad. Kalau rasa minat, pilihlah mana2 hadis dlm tu utk dimasukkan sekali. Bahasa Indon aku tak edit lagi, nanti baru edit.

         
      • Mohd Faizuddin Sahimi

        February 12, 2010 at 10:51 pm

        syukran ya akhi..sama2lah kita menuju jalan yang diredhai Allah

         

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: